All-on-4 rögzített fogpótláshoz - speciális NOBEL implantrendszer | Vitalitás Fogászati Központ

Mit is jelent az All-on-4?

Az All-on-4™ technika úttörője és szabadalmaztatója  a  Nobel Biocare®, az innovatív fogászati ​​megoldások egyik  vezető világcége,  a fejlesztésben pedig egy neves európai implantológus-fogorvos Dr. Paulo Malo működött közre. Kiterjedt klinikai kutatásaik eredményeként az eljárás a lehető legkevesebb implantátum felhasználásával, nagymértékben lerövidített gyógyulási idő mellett biztosítja az állandó és természetes mosolyt és elhagyható a hosszú gyógyulási idővel bíró csontpótlás (sinus lift) fázis.

Mivel csupán négy implantátum szükséges, ezáltal csökken a kezelési idő is. Az implantátumok elhelyezése után, fogorvosa – optimális esetben - már akár aznap be tud helyezni egy ideiglenes fogpótlást, elkerülve ezzel a fogatlansággal járó kellemetlenségeket.

Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz,  bár az étrend eleinte korlátozott. Néhány hónap gyógyulás után, miközben az orvos rendszeres kontrollokon figyelemmel kíséri a folyamatot, rögzítésre kerülhet a végleges fogpótlás. A étkezések újra örömet szereznek és megint élvezheti az ételek ízét. Végső soron közel ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint a természetes fogakkal rendelkezők.