ALL-ON-4 ® Teljes fogív rehabilitáció NOBEL implantátumokkal | Vitalitás Fogászati Központ

Mit is jelent az All-on-4™?

All-on-4™ a neve egy eredményes és hatékony technikának, amelynél általában 4 fogászati implantátum biztosítja a felső vagy alsó fogsor stabil rögzülését. Az All-on-4™ egy hosszú távú, biztonságos és végleges megoldást tesz lehetővé egy erős és biztos elhorgonyzás révén, ezáltal természetesebb mosolyt adva.

Mivel csupán négy implantátum szükséges, ezáltal csökken a kezelési idő. Az All-on-4™ megoldás a csontban nagyobb stabilitást biztosít, valamint segít elkerülni bizonyos kiegészítő műtétek elvégzését, mint például a csontpótlás. Az implantátumok elhelyezése után, fogorvosa már akár azonnal be tud helyezni egy ideiglenes fogsort, elkerülve ezzel a fogatlansággal járó kellemetlenségeket.

Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat már akár a műtét után is használhatja evéshez, bár az étrend eleinte korlátozott. Néhány hónap gyógyulás után, miközben az orvos rendszeres kontrollokon figyelemmel követi a folyamatot,  a fogorvos felhelyezi a végleges hidat. A étkezések újra örömet okozhatnak, biztonsággal rághat és újra élvezheti az ételek ízét. Végső soron közel ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint a természetes fogakkal rendelkezők.

All-on-4™ Fogászati Implantátum előnyei:

Ellentétben a fogsor viselőkkel az All-on-4™-val rendelkezők a következő  előnyöket élvezhetik:

  • Természetes megjelenésű és érzésű rögzített műfogak (optimális esetben már a gyógyulási idő alatt hordott ideiglenes pótlás is rögzített, szájpad-rész nélküli)
  • Rögzített műfogak, melyek nem esnek ki a szájból kínos pillanatokban
  • Szabadon választható a végleges fogpótlás anyaga (kompozit, kerámia, cirkon)
  • Egy fedetlen felső szájpadlás, amely lehetővé tesz több íz érzést étkezések közben
  • Stabil harapási erő, amely lehetővé teszi a páciens számára, hogy olyan élelmiszereket ehessen, ami eddig elképzelhetetlen volt ( persze itt is vannak józan határok)
  • Csökkentett a száj körüli orcarész beesettsége, ami fiatalítja az arc megjelenését
  • Nincs többé szükség fogsor ragasztóra vagy a fogsor éjszakai eltávolítására
  • Nincsen többé fájó feltörés vagy öklendezés-érzés
  • A komfort érzet egyértelműen javulásáról számol be minden páciens

 

A innovatív fogászati ​​megoldások egyik világvezető cége, a Nobel Biocare az All-on-4™ technika úttörője és szabadalmaztatója, amely egy neves európai implantológus-fogorvos Dr. Paulo Malo együttműködésével lett kifejlesztve. Kiterjedt klinikai kutatásaink eredményezték ezt a sikeres eljárást, amely a lehető legkevesebb implantátumot teszi szükségessé, ugyanakkor biztosítja az állandó és természetes mosolyt a lehető legrövidebb idő alatt, mivel elhagyható a hosszú gyógyulási idővel bíró csontpótlási ( sinus lift) fázis.