ALL-ON-4 KOMPLETT,
RÖGZÍTETT FOGPÓTLÁS

MOST 25% KEDVEZMÉNNYEL!


ALL-ON-4 KOMPLETT, RÖGZÍTETT FOGPÓTLÁS
 MOST 25% KEDVEZMÉNNYEL! UTOLÉRHETETLEN AJÁNLAT!
 2.400.000,- FT HELYETT 1.800.000,- FT
 ALL-ON-4 KOMPLETT, RÖGZÍTETT FOGPÓTLÁ S
MOST 25% KEDVEZMÉNNYEL! UTOLÉRHETETLEN AJÁNLAT! 
2.400.000,- FT HELYETT 1.800.000,- FT


UTOLÉRHETETLEN AJÁNLAT!

2.400.000,- FT HELYETT
1.800.000,- FT


Biztos utána olvasott már és feltérképezte a lehetőségeket Budapesten és környékén. A mi ajánlatunk azért utolérhetetlen, mert a maximális szaktudást és tapasztalatot ötvözzük kizárólag a gyártó által javasolt eredeti alapanyagokkal és egy páratlanul kedvezményes árral, a nálunk megszokott biztonságot adó környezetben. Tesszük mindezt azért, hogy a kedvezőbb ár révén többek számára legyen hozzáférhető egy világszerte nagy sikerrel alkalmazott technológia.

Mit is jelent az All-on-4?

Az All-on-4™ technika úttörője és szabadalmaztatója a Nobel Biocare®, az innovatív fogászati ​​megoldások egyik vezető világcége, a fejlesztésben pedig egy neves európai implantológus-fogorvos Dr. Paulo Malo működött közre. Kiterjedt klinikai kutatásaik eredményeként az eljárás a lehető legkevesebb implantátum felhasználásával, nagymértékben lerövidített gyógyulási idő mellett biztosítja az állandó és természetes mosolyt és elhagyható a hosszú gyógyulási idővel bíró csontpótlás (sinus lift) fázis.

Mivel csupán négy implantátum szükséges, ezáltal csökken a kezelési idő is. Az implantátumok elhelyezése után, fogorvosa – optimális esetben - már akár aznap be tud helyezni egy ideiglenes fogpótlást, elkerülve ezzel a fogatlansággal járó kellemetlenségeket.

Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, bár az étrend eleinte korlátozott. Néhány hónap gyógyulás után, miközben az orvos rendszeres kontrollokon figyelemmel kíséri a folyamatot, rögzítésre kerülhet a végleges fogpótlás. A étkezések újra örömet szereznek és megint élvezheti az ételek ízét. Végső soron közel ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint a természetes fogakkal rendelkezők.

Az ELŐNYÖK egyértelműek

 • Saját fogakéhoz hasonlítható, kiváló rögzítettségű fogpótlás, melyre rágás, beszéd és mosoly közben is mindig lehet számítani
 • Mód van több fajta anyagú (ezzel együtt eltérő esztétikájú) műfogak/koronák elhelyezésére a fogpótlásban (kompozit, kerámia, cirkon).  Ezen lehetőségekről a tervezés folyamán kimerítő tájékoztatást adunk és egy közös tervezési folyamat eredményeképpen alakítjuk ki a végleges fogpótlás megjelenését
 • A végeredmény egy fedetlen felső szájpad, amely több és jobb íz érzést tesz lehetővé étkezések közben (optimális esetben már a gyógyulási idő alatt hordott ideiglenes pótlás is rögzített, szájpad-rész nélküli lehet)
 • Természeteshez hasonlítható erős, magabiztos rágás a megszokást követően, amely lehetővé teszi a páciens számára, hogy olyan ételeket fogyaszthasson, ami eddig elképzelhetetlen volt (persze itt is vannak józan határok)
 • Az arc esztétikájának helyreállítása az elkészült fogpótlás segítségével, ami akár fiatalíthatja is az arc megjelenését
 • Nincs többé szükség fogsor ragasztóra vagy a fogsor éjszakai eltávolítására, nincsen többé fájó íny feltörés vagy öklendezés-érzés
 • A komfort érzet egyértelmű javulásáról számol be minden páciens!

Gyakori kérdések

•  Azt mondták, hogy rögzített pótlások csontpótló nélkül nem helyezhetőek el. Ez igaz az ALL-ON-4™ eljárásra is?

Az All-on-4™ koncepció azon alapul, hogy a fogászati ​​implantátumokat olyan szögben helyezik el, hogy az a lehető legvastagabb csontrészben legyen. Ez lehetővé teszi, hogy kevesebb fogászati ​​implantátum kerüljön elhelyezésre döntően a front területen és ezáltal nem szükséges a csontpótlás az arcüreg alsó vonalában. Mivel azonban minden esetet egyénileg kell értékelni, javasoljuk keresse fel szakorvosát.

•  Számít, hogy milyen implantátumokat használnak az eljárás során?

Igen. Csakúgy, mint minden más orvosi beavatkozásnál, a felhasznált termékek minősége és kialakítása rendkívül fontos és hozzájárul az eljárás sikerességéhez. Az All-on-4™ implantátumok és alkatrészek beépülnek a szervezetbe, ezért fontos ezek klinikai háttere és ellenőrzött minősége. A Nobel Biocare a világ egyik piacvezetője a fogászati ​​implantátumok területén. Az évtizedeken keresztül végzett kutatás és fejlesztés olyan innovatív fogászati megoldásokat eredményezett, amelyek nem csak a páciens életminőségét javították, hanem a fogászati ​​ipar szabványaivá váltak.

1952-ben Professzor Per-Ingar Brånemark felfedezte, hogy a csont kiválóan integrálja a titánt. Ez a folyamat forradalmasította a fogászatot és létrehozta a modern fogászati ​​implantológiát. Megszámlálhatatlan fogászati implantátum fejlesztés ment végbe az elmúlt évtizedekben, ám az All-on-4™ koncepció csak az eredeti Nobel Biocare® implantátumokkal lesz autentikus.

•  Természetes hatású lesz a végleges pótlás?

Igen! Fogorvosaink magasan képzett szakemberek és együtt fognak működni Önnel, hogy ideális fogpótlást válasszanak. A lehetőségéről a tervezés folyamán kimerítően tájékoztatjuk pácienseinket és a közös tervezési folyamat eredményeképpen alakítjuk ki a végleges fogpótlás megjelenését, színét, formáját, anyagát.

Kezelőorvosok

Dr. Halász Attila

Dr. Halász Attila M.O.M., M.Sc
dento-alveoláris sebész, szaktekintélynek számít az implantológusok között

Dr. Schmidt János

Dr. Radó Ágoston
orvos igazgató, a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa – a minőség legfőbb letéteményese klinikánkon

KEZELÉSI FÁZISOK

 • A technológiának köszönhetően eltérő lehet a végleges fogpótlás anyaga (kompozit, kerámia, cirkon), így az árak is különböző szintet képviselnek
 • Mivel ez az eljárás egy összetett, több lépcsős folyamat, ennek megfelelően a költségek is fázisonként jelennek meg
 • Mit is jelent ez a valóságban:
  •  az eljárás teljesen fogatlan állapotra épül, így az esetleges foghúzásokat kell először elvégezni és a megadott gyógyulási idő után kerülhet sor a kezelésre
  •  A szájsebészeti konzultációt követően az első alkalommal elkészül egy lenyomat, majd azzal egy speciális CT felvétel, mely lehetővé teszi , hogy a szakorvos számítógépen megtervezze az implantátumok ideális elhelyezését és legyártásra kerüljön az a speciális, személyre szabott sablon, ami a műtéti beavatkozás alkalmával kerül felhasználásra
  •  A műtéti fázisban egy nap alatt történik meg az implantátumok behelyezése és egy újabb lenyomat vétel az ideiglenes fogpótláshoz, melyet azonnal eljuttatunk a fogtechnikushoz és kb. 6 óra elteltével a fogorvosi székbe visszaülve rögzítünk is az előzőleg behelyezett implantátumokra. Hozzá kell tennünk nem minden esetben lehetséges rögzíteni az ideiglenes fogpótlást, mivel a csontállomány összetétele nem mindig biztosít primer stabilitást. Ez nem jelenti a beavatkozás meghiúsulását, csak annyi különbséggel jár, hogy a gyógyulási idő pár hónapjában kivehető ideiglenes fogsort kell viselni.
  •  A gyógyulási idő alatt rendszeres kontrollokon kell részt venni, ahol az orvosok figyelemmel kísérik az implantok csontosodását és ellenőrzik a megadott instrukciók betartását.
  •  Az utolsó fázisban készül el a végleges, rögzített fogpótlás, amely három ülésben, egy lenyomat vétel, egy próba, majd az átadás keretében valósul meg.

ÁRAK

I. fázis

I. előkészítő ütem minden eleme együttesen most 600.000,- Ft helyett csak 400.000,- Ft/állcsont

II. fázis

II. műtéti fázis+ideiglenes pótlás+kontrollok most 1.400.000,- Ft helyett csak 1.200.000,- Ft/állcsont

III. fázis

III. befejező protetikai fázis kompozit fogakkal most 400.000,- Ft helyett csak 250.000,- Ft/állcsont
ebben az utolsó fázisban több lehetőség adódik: kerámia fogak esetén 450.000,- Ft, cirkon fogak választása esetén 750.000,- Ft költséggel kell itt számolni állcsontonként


Összességében tehát:
Nagy összegekről beszélünk, de a kiinduló pont és a végeredmény között is olyan óriási
különbség van, ami egyszer s mindenkorra megváltoztatja az ember életminőségét!

Kapcsolat