Ingyenes konzultáció - felnőtt- és gyermek fogszabályozás

Fogszabályozási akciónk keretében október 5-től december 20-ig INGYENES KONZULTÁCIÓn vehetnek részt leendő pácienseink minden KEDD délelőtt 8-14h  és minden SZERDA délután 15-20h között. Időpontfoglalás mindenképpen szükséges!

Időpont foglalás a +36 1 402 1195, +36 1 605 3177, +36 30 987 0807 telefonszámokon

Dr. Peák Anett | Vitalitás Fogászati Központ

A dr. Peák Anett által elvégzett konzultáció ingyenes (ennek értéke 15.000 Ft), a szükség esetén helyben készített panoráma röntgenfelvétel 8000,- Ft-ba kerül, de amennyiben van 3 hónapnál nem régebbi digitális röntgenfelvétele, azt fel tudjuk használni, kérjük hozza el vagy küldje át előzetesen az info@vitalitasfogaszat.hu email címre, a páciens nevének megjelölésével.

A konzultáció során végzett felmérés alapján a doktornő tájékoztatja a szóba jöhető lehetőségekről, nagy vonalakban irányt adhat a várható költségek tekintetében, azonban a konkrét tervezési folyamatot egy lenyomat alapján lehet csak megkezdeni.

A tervezési díj a lenyomatvétellel együtt 20.000,-Ft-ba kerül és igény szerint, már a konzultáció alkalmával sor kerülhet rá. A személyre szabott részletes kezelési terv két héten belül elkészül, ezt email-ben küldjük ki a páciensnek (vagy gyermekek esetében a megadott felnőtt kontakt személynek). A terv elfogadását követően időpontot egyeztetünk a kezelés megkezdésére.

A folyamat egyes fázisait és a teendőket a terv részletesen ismerteti.

Gyermek fogszabályozás | Vitalitás Fogászati Központ

Gyermek- és felnőtt fogszabályozásra is ugyanúgy vonatkozik a fenti kedvezmény!

Várjuk szeretettel!