Török Nóra

Életem egyik legkritikusabb pontja beülni egy fogorvosi székbe. De a Vitalitás fogászattal és kollégáival mindig teljes biztonságban érzem magam, ahol mind szakmailag, mind emberileg a legjobb kezekben vagyok. Csak ajánlani tudom mindenkinek! És köszönöm Nektek/Önöknek, hogy van egy hely, ahol segítettetek a félelmemmel szembenézni!

Sós Marcsi

A leges legjobbakat tudom mondani és jó szívvel ajánlom Mindenkinek a Fogászatot. Korrektek, kedvesek, remekül dolgoznak. Mint visszajáró páciens a Férjem aki félt a fogászattól. De itt megtalálta azt a helyet, ahová nyugodtan tud menni, mert maximálisan bízik az orvosokban.

Horváth Mária

Az elmúlt egy évben sajnos több fogászati kezelésre volt szükségem, mint az azt megelőző tíz esztendőben.
Mégis mindig oldottan megyek s derűsen jövök el, mert abszolút biztonságban és a legjobb kezekben, körülmények között érzem - és tudom - magam.

Izolde Johannsen

Családommal megalakulásuk óta a rendelő páciensei vagyunk csak jót mondhatok mind a rendelőről mind az ott dolgozó asszisztens és orvos csapatról.

Bitskey család

Szűcs Zsuzsanna

Én a magam részéről csak pozitívumokat mondhatok. Mind a felszerelésre, mind a szakmai munkára.

Csáki György

A magam részéről csak pozitívumot mondhatok, minden tekintetben.

Szamosvölgyi Éva

Csillagos ötös, ehhez nem fér kétség! Minden tekintetben profi stáb, gyönyörű környezet, hibátlan kiszolgálás.

Németh Timi

Az akkor 3 éves kislányomnak itt volt az első kezelése !!! Ennyire empatikus, nyugodt, kedves és türelmes doktornőt és környezetet keresve se találhattam volna...azóta is mindenféle félelem nélkül megy fogorvoshoz!!!!

Zoltán doktornő egyik hálás páciensétől kaptuk...

Gavin Spiers

John Armstrong

Kezelésem egésze nagyon jól megszervezett és professzionális volt.Mindneki akivel találjkoztam rendkívül barátságos és segítőkész volt. Különösen kellemes meglepetés volt a klinika rugalmassága amikor időpontokat kértem, valamint ahogyan gondomat viselték a kezelés mindne egyes fázisában.

Alison és George Wynn

Jane Taylor

Ian Bradford

Edel Lacey

Megérkezésünktől nagyon figyelmesen törődtek velünk. A szolgáltatások és a munkatársak segítőkészsége a legmagasabb szintű. A legbarátságosabb csapat , akivel valaha találkoztam. Ez volt a legkellemesebb fogászati élményem! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Medgyessy Krisztina

"Hihetetlenül kedves személyzet, családias hangulat és a legjobb fogorvosok, akikkel valaha is találkoztam . Minden kezelésem gyors, pontos, precíz és fájdalommentes volt."

Kovács József

"Teljes mértékben elégedett vagyok a kezelésemmel. Mindenki rendkívül segítőkész és szakmailag felkészült volt ."

Koczkás Ilona

"Szeretnék köszönetet mondani az egész csapatnak, amiért ennyire gondosan odafigyeltek rám mindvégig. Így korábbi félelmeim is nyomtalanul eltűntek, a kezelések során semmi fájdalmat nem éreztem."

Fekete Dóra

Még az implant beültetés sem volt egyáltalán kellemetlen. A fájdalomcsillapítók segítségével, a beavatkozást követő napokban sem volt fájdalmam . A kapott korona megszólalásig hasonlít az eredeti fogamra.

Révész Éva

"Szeretném megköszönni Dr Halász Attilának és az egész csapatnak azt a remek munkát, amit végeztek. Bátran ajánlom minden ismerősömnek a klinika professzionális szolgáltatásait."

Zsombok Ferenc

"Tisztelt Gyovai doktor Úr! Örömmel tudatom, hogy remek munkát végzett Ön és az egész csapata, sikerült berakni az önök által elkészített felső fogsoromat már nagyon jól megszoktam és sehol nem tör jól tudok vele enni. A színe a fogak mérete is tökéletes.Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek aki közreműködött és türelemmel megértéssel hozzájárult ehhez a sikerhez. Köszönöm szépen. Tisztelettel Zsombok Ferenc"

Kovács Andrea

„Mind szakmailag, mind esztétikailag teljes mértékben meg vagyok elégedve a fogászati munkámmal, amit a BHMS Fogászati Központban kaptam.
A kezelés minden részletében tökéletes és professzionális. Ez s a kedves törődés amivel a személyzet felém fordult, sokat jelentett nekem, félős páciensnek.
Kovács AndreaA tökéletes minőség, mellett az ár is méltányosabb volt, mint azok az  árajánlatok, amiket korábban kaptam. Így szívből ajánlom mindazoknak a British Hungarian Medical Service fogászatát , aki a közeljövőben fogászati kezelést terveznek, különösen ha fogászati implantátumokat szeretnének.”
Szívélyes üdvözlettel,
Kovács Andrea, Budapest

Kasza Tibor

Örömünkre szolgál, hogy Kasza Tibor művész urat is rendelőnkben kezelhetjük.

Katus Attila

A híres fitness guru, Katus Attila is bízik bennünk!

Csipa - Hooligans zenekar

Most mit mondjunk!? Csipa is minket választ!