Vitalitás Fogászati Központ

Rendelőnket a főváros XVI. kerületében, kertvárosi környezetben alakítottuk ki. Mivel az épület a főútvonalon található, a városközpontból, a főbb csomópontokból (Örs vezér tere, Bosnyák tér) és az M0 autópálya felől is könnyen megközelíthető. Nálunk a parkolás sem jelent gondot, mivel a rendelő belső parkolójában, a fő- és mellékutcákban is ingyenes a parkolás. A rendelőtől pár méterre található gyógyszertár, posta, pék, zöldség- és húsbolt, így egy kiadós bevásárlással is összeköthető a fogorvosi kezelés. Minden hétköznap reggel 8-tól este 8 óráig várjuk pácienseinket, két szinten, öt rendelő egységgel, panoráma röntgen és 3D CT felvétel készítési lehetőséggel. Ez utóbbiak akár előjegyzés nélkül is elérhetők, a kezelésekre viszont minden esetben előjegyzés alapján történnek.

Otthonos környezet

Igyekszünk olyan otthonos környezetet teremteni a kezelésre váró páciensek számára, hogy feledtessük a fogászati beavatkozás előtt érzett feszültséget. A váróban kellemes fotelek, víz automata, TV-készülékek, wi-fi és egy különleges látványosságként szolgáló élő zöld fal várja pácienseinket.

Rendelőink

Az orvosi területeken csak a szigorú profizmus elfogadható, így rendelőinkben a legmodernebb felszerelések segítségével folynak a kezelések.

Gépek és felhasznált anyagok

A kezelések során alkalmazott gépek és felhasznált anyagok a legszigorúbb nemzetközi elvárásoknak is eleget tesznek. Kizárólag elismert gyártók és márkák eszközeit ill. anyagait használjuk.

Öltözők, étkező, orvosi pihenő

A fogászati központ munkatársainak is olyan hátteret (öltözők, étkező, orvosi pihenő) hoztunk létre, amely biztosítja az ő kényelmüket is.